CMG zahájí v Šanghaji karneval 2024 „Coffee Together“

V Šanghajském mezinárodním mediálním přístavu, kde se nachází šanghajský ústřední úřad čínské mediální organizace China Media Group (CMG) a regionální kancelář CMG v deltě řeky Jang-c‘, bude 2. dubna zahájena akce plná vibrací města a kávy – karneval 2024 „Coffee Together“.

Karneval 2024 „Coffee Together“, který pořádá CMG, se bude soustředit na bohaté poznatky z globálního obchodu s kávou a propojí se s partnery z klíčových zemí produkujících kávu. Společně budou kultivovat dynamický ekosystém „káva plus“, který přesáhne tradiční hranice a prozkoumá nové horizonty.

Na slavnostním zahájení budou představeny celoroční aktivity v rámci tohoto projektu a několik značek kávy a cateringu, které vstoupí do Šanghajského mezinárodního mediálního přístavu, součástí této akce bude také autobus „Coffee Together“.

Na místě bude navíc k vidění venkovní kávový trh, který poskytne široké veřejnosti možnost užít si i tímto způsobem toto setkání s kávou. Výstavní stánky CMG s kávou a kreativními produkty spolu s karnevalovými kávovými vozy reprezentujícími země jako Brazílie, Peru, Malajsie, Mexiko a Indonésie, jednoduše představí výrazné kávové kultury každého národa.

Slavnostní zahájení bude rovněž přenášeno živě, aby se k online jarní kávové cestě po Šanghaji mohlo připojit širší televizní publikum.

Od svého zahájení v únoru roku 2023 hostil karneval „Coffee Together“ řadu poutavých akcí v různých čtvrtích Šanghaje. Kromě těchto aktivit byla prezentována široká škála všeho toho, co může souviset s kávou, včetně podmanivé tematické písně, ikonické umělecké instalace „Walking Coffee Cup“ (Chodící šálek kávy) a podobně. Umělci také nabízeli k prodeji ručně malované pamětní šálky a tematické emoji přizpůsobené pro sociální média.

Toto společné úsilí proměnilo karneval v silnou značku duševního vlastnictví (IP), která rezonuje s živým duchem Šanghaje a má významný mezinárodní vliv.

(rad)

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*